Sila Klik!

Kengkawan

Blog Saya

  • Benih cili putih dr Miri - Sepeket RM2 10 pkt RM15 Klik www.wasap.my/60174559536/cputi untuk order Atau nk order benih lain sekali Jualan Online Benih Semua Menjadi Julai-Ogo...
    3 weeks ago

Tuesday, March 8, 2016

SENARAI POKOK YANG DIJUAL

SENARAI POKOK Terkini  2018
0174559536


Pokok Gajus- RM10
Pokok Limau Purut- RM18
Pokok Durian Belanda -RM15
Pokok Delima - RM15
Pokok ulam Tenggek Burung- RM15
Pokok Asam Gelugur - RM15
Pokok Salam- RM15
Pokok Serai Acheh- RM15
Pokok Lengkuas -RM15
Pokok Ulam Mata Itik -RM15
Pokok Kayu Manis-RM15


SILA WS 017 4559536 utk memesan



168 comments:

  1. saya sangat gembira tentang bagaimana nak dptkan pokok durian belanda. Tapi say nak tanam di India pasal ada saudara tinggal disana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! jauhnya, apakata sy pos kepada Nadia dan kemudian Nadia sendiri pos ke India, apapun sila hubungi saya di semuamenjadi@gmail.com

      Delete
    2. pokok vanilla tu restock balik tak? kalau ada tolong informkan please, saya nak sangat pokok Vanilla tu. terima kasih.

      Delete
    3. pokok vanilla tu restock balik tak? kalau ada tolong informkan please, saya nak sangat pokok Vanilla tu. terima kasih.

      Delete
    4. macam mana saya nak beli pokok mulbery tu yer...tolong wasap saya di 01118628020

      Delete
    5. macam mana saya nak beli pokok mulbery tu yer...tolong wasap saya di 01118628020

      Delete
    6. macam mana saya nak beli pokok mulbery tu yer...tolong wasap saya di 01118628020

      Delete
    7. call atau wassap saya..0193666180
      Saya datang ambil sendiri
      √Ďak beli pokok ulam raja,tenggek burung dan lain-lain
      Juga baja yang berkesan

      Delete
  2. Replies
    1. sila hubungi sy di semuamenjadi@gmail.com utk berurusan dan keterangan lanjut

      Delete
  3. Pokok anggur ada lg x?bermnat nk tanam anggur...

    ReplyDelete
  4. Sya berminat nak tanam anggur...boleh poskan ke trg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, tak ade masalah. sepkk anggur RM12

      Delete
    2. Mcm mna nak contact klau nak pokok anggur...sya nak tanam kawasan rumah..

      Delete
    3. Mcm mna nak contact klau nak pokok anggur...sya nak tanam kawasan rumah..

      Delete
    4. salam, ada tak pokok daun rerama dan stevia. .

      Delete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Sya berminat nak tanam anggur...boleh poskan ke trg x?

    ReplyDelete
  6. assalam ..sis ..ade benih oregano x?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. kalau di singapura boleh ke buat pesanan???saya berminat dgn pokok senduduk putih!

    ReplyDelete
  10. Salam sis. Sy nk beli pokok anggur. Jenis ni tahan panas tak? Sy tinggal dkt sabah, area tanah rendah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Tahan jer. Pokok anggur sebenarnya perlukan 80% cahaya matahari. Cuma air seeloknya cuma di siram dipangkal pokok bukan pada daun.

      Delete
  11. Salam,
    Saya mencari anak pokok kari dan keratang berakar daun kesum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, pokok kari sy ada stok. keratan kesum berakar tu tk de la, keratan biasa ada. Sila email semuamenjadi@gmail sekiranya berminat utk order,

      Delete
  12. Sy nak cuba tanam anggur la..benih dia boleh pos ke x??? Klu bleh sy nak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokok anggur boleh sy pos, ke mana? sila hubungi semuamenjadi@gmail utk keterangan lanjut

      Delete
  13. Terima kasih pesanan telah diterima.
    Ada pokok extra lagi :)

    InsyaAllah ada nak order lagi. Kalau jual coco peat atau compos peat saya tengah mencari.

    http://kamaluddin.blogspot.com/2014/04/poslaju-anak-pokok-dengan-benih-dah.html

    ReplyDelete
  14. Salam. Sy nk beli anak pokok belimbing buluh.. ada stok x..

    ReplyDelete
  15. macam saya nak datang beli direct ke tempat tuan?

    ReplyDelete
  16. Klau pokok anggur tu berapa ringgit sekali dgn pos...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semenanjung pos 1 ke 2 pkk rm13. pkk RM15. Total Rm28

      Delete
  17. aslmkum... ada ke jual bibit bunga keladi thailand? tolong cari k betul2 nak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam, sy kurang arif pasal pkk bunga. keladi Thailand yang macamana? ada gambar. kalau ada hubungi sy melalui emel semuamenjadi@gmail.com

      Delete
  18. aslmkum... ada ke jual bibit bunga keladi thailand? tolong cari k betul2 nak ni...

    ReplyDelete
  19. Saya nak beli pokok nilam yang daun berkilat tu boleh tak?

    ReplyDelete
  20. Salam, pokok belalai gajah ada stok tak?

    ReplyDelete
  21. pokok mulberry termasuk pos berape?

    ReplyDelete
  22. As salam. Saya nak beli pokok Jintan Hitam, boleh tolong cari untuk saya ? TQ

    ReplyDelete
  23. as salam....sis nursery kat area mana,nanti nak sggah beli pokok

    ReplyDelete
  24. as salam sy nak tnya pokok bebuas ada x?

    ReplyDelete
  25. Salam kak. Sy nak buka kebun nilam. Kalau sepokok nilam bole besar dan menjalar berapa besar ya? Pastu kena jugak beli banyak kan? Agak2 ader diskaun tak kalau beli bnyk??

    ReplyDelete
  26. salam saya nak tanya.. kalu pokok durian belanda tu berapa ye harganya termasuk postage ke Labuan.. Makasih

    ReplyDelete
  27. Salam, tanya skit pasal anak pokok kopi. jenis apa yang ada? harga?

    ReplyDelete
  28. Hi, do u hv Pokok Kaduk available? ;)

    ReplyDelete
  29. Ada anak benih anggurkah? Ada kirim ke Sarawak? Terima kasih.

    ReplyDelete
  30. Boleh bgitahu lokasi nurseri n saya nak dapatkan pokok kaji baling dan melada pahit untuk ubat ghout. Klu boleh bgi wassap senang berhubung n ambil terus klu dekat perlu segera....

    ReplyDelete
  31. Salam Sejahtera..

    Bila Pokok Belinjau boleh ada balik Stok?
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  32. Saya nak benih limau kasturi, purut dan nipis kuantiti byk. Area klangjln kapar. Boleh hubungi saya segera 0182502354. Lokadi anda dimana. Saya perlukan segera

    ReplyDelete
  33. Asalam ros
    Sya nk ode pkok kemunting dan pkok salam ye.

    ReplyDelete
  34. AsSalam..saya dah emailkan pesanan pokok.

    ReplyDelete
  35. Salam . tumpang lalu tuan rumah..jom iklan kan produk anda walau sebatang pokok cili di www.agriplaza.org ..Pergi kepasar membeli ikan haruan..dah tahu ni bagi tahu kawan2..

    ReplyDelete
  36. assalam. ada jual atau tau x dimana ada jual anak pokok rosel. sy perlukan dalam 270 pokok. anything minta tolong roger saya ye 013-4043181. najwa. area klang/ shah alam/kl

    ReplyDelete
  37. saya nak beli pokok melur, banyak. tolong cotact saya.... 0164851652

    ReplyDelete
  38. saya nak beli pokok melur, banyak. tolong contact saya.... 0164851652

    ReplyDelete
  39. saya nak beli pokok rerama..ada jual x?urgemt..terima kasih..

    ReplyDelete
  40. pokok rerama tu pokok herba kan..ada jual ke?

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum..tumpang tanya..ade jual pokok longan ke...n nk pos ke sabah...terima kasih

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum, ada jual pokok rerama x? Saya nak beli.

    ReplyDelete
  43. Assalam
    Pokok lada hitam ada?

    ReplyDelete
  44. Assalam
    Pokok lada hitam ada?

    ReplyDelete
  45. Salam..pkok anggur ada stock x? Brpa total kos sepohon anggur + postage ke s.alam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon email saya di semuamenjadi@gmail.com

      Delete
    2. Saya nak keratan pelbagai variety anggur dan mulberry.wasap saya 0138333411

      Delete
  46. Assalamualaikum.. pokok tin ada tak..?

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum.. pokok tin ada tak..?

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum..camne nk beli pokok belalai gajah ye?

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum..camne nk beli pokok belalai gajah ye?

    ReplyDelete
  50. ade no fon x? senang berhubung memalui telelon.

    ReplyDelete
  51. saya nak cari pokok rerama hijau, ada tak?

    ReplyDelete
  52. Assalam..sy cari pokok markisa.jambu bol&susu.kuinin

    ReplyDelete
  53. Adakah jual pokok lemon (berwarna kuning )??

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum...sy berminat utk mmbeli pokok durian belanda,blh hntr ke klntn x?

    ReplyDelete
  55. Salam. saya tgh cari pokok daun rerama. Ada jual tak? 010-3319438

    ReplyDelete
  56. Hai sy nk keratan batang rose jepun bole?

    ReplyDelete
  57. Assalam,,saya Azahar dari kuantan ..sya brmint dngn pkok anggur nk tanya ada x bnih krtn btg ..anggur merah atau hitam.

    ReplyDelete
  58. Hi Bos,

    Anak pokok kedondong/Amla berapa ya? Lokasi Puchong. Let me know how to order?

    ReplyDelete
  59. Salam. saya tgh cari benih/anak pokok daun rerama. Ada jual tak? 0109427356

    ReplyDelete
  60. assalam.... saya cari pokok/benih rerama hijau. ada tak? 0183698001

    ReplyDelete
  61. Saya nak pokok kemunting.0174620810

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum..nak tanya pokok/benih koko ada tak? 0177677494

    ReplyDelete
  63. Saya nak pokok mulberry dan belalai gajah 0194246197

    ReplyDelete
  64. Saya berminat nak beli pokok mulberry .Wassap di 0196546040.T.kasih

    ReplyDelete
  65. Assalam..pokok bidara ade? Sy kt klang

    ReplyDelete
  66. Assalam..pokok bidara ade? Sy kt klang

    ReplyDelete
  67. salam mcm mane saya nak order pokok beri ajaib tu mesej or whatapps saya 0129321765 tq

    ReplyDelete
  68. Sesiapa ada menjual pokok zaitun dan pokok tin blh whatsapp saya 0195938132

    ReplyDelete
  69. As salam...ada jual pokok lemon tak?

    ReplyDelete
  70. As salam...ada jual pokok lemon tak?

    ReplyDelete
  71. Salam..saya nk beli buah mulberri..buah ni bermusim ke?

    ReplyDelete
  72. Salam..saya nk beli buah mulberri..buah ni bermusim ke?

    ReplyDelete
  73. Salam.....akk minat nk beli pokok herba. Blh pakai whatassp.
    Whatsaapp akk 013 9394501.
    Kalu boleh nk dlm 5 pokok.

    ReplyDelete
  74. Salam.. saya berminat nk tanam pokok jintan hitam@ habbatus sauda.. saudara ad tak atau tahu mn2 tmpt yg ad? 0132023386

    ReplyDelete
  75. pokok tin byk jual kt nursery melaka ni

    ReplyDelete
  76. Assalamualaikum
    Naak pokok tin jenis a pa yg than Ada sebab nak belilah


    Teri a kasih

    ReplyDelete
  77. Salam.....sy minat nk beli pokok herba. Blh pakai whatassp.
    Whatsaapp sy 010 5789396
    Kalu boleh nk dlm 5 pokok.

    ReplyDelete
  78. Salam.....sy minat nk beli pokok herba. Blh pakai whatassp.
    Whatsaapp sy 010 5789396
    Kalu boleh nk dlm 5 pokok.

    ReplyDelete
  79. Replies
    1. Salam saya ada jual anak pokok rerama hijau kawasan Penang , Sungai Petani, Alor Setar shj. Hubungi/ whatsapp 
      013 3525815. Tqvm

      Delete
  80. Saya nak pesan pokok belalai gajah...boleh pos ke Miri tak?

    ReplyDelete
  81. Saya nak pesan pokok belalai gajah...boleh pos ke Miri tak?

    ReplyDelete
  82. Ada benih pomok rerama hijau tak? Sila watsapp sy di 0122038718. Tkasih.

    ReplyDelete
  83. Ada benih pomok rerama hijau tak? Sila watsapp sy di 0122038718. Tkasih.

    ReplyDelete
  84. Ada pokok daun salam ? Klu ada whatsapp 0196883438

    ReplyDelete
  85. Ada pokok daun salam ? Klu ada whatsapp 0196883438

    ReplyDelete
  86. ada pokok bambu kah ? please whatsaap me 0133074940

    ReplyDelete
  87. As salam..pokok rerama ada x?dengan pokok blueberry?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam saya ada jual anak pokok rerama hijau kawasan Penang , Sungai Petani, Alor Setar shj. Hubungi/ whatsapp 
      013 3525815. Tqvm

      Delete
  88. As salam... say mencari pokok daun stevia.. ada jual tak. terima kasih..

    ReplyDelete
  89. Assalam... saya berminat dgn pokok tin.. cuba detailkan jenis dan hrga

    ReplyDelete
  90. Assalam... saya berminat dgn pokok tin.. cuba detailkan jenis dan hrga

    ReplyDelete
  91. Assalam... saya berminat dgn pokok tin.. cuba detailkan jenis dan hrga

    ReplyDelete
  92. Salam. . Saya ada jual anak pokok rerama kota baharu kelantan. . 01139848136

    ReplyDelete
  93. hi do you have white mulberry available?

    ReplyDelete
  94. as salam. kat mana boleh beli benih bebuas

    ReplyDelete
  95. Ruslan 0123310377..nak pokok Jataticoba..watsaapp pl

    ReplyDelete
  96. Ruslan 0123310377..nak pokok Jataticoba..watsaapp pl

    ReplyDelete
  97. Assalamualaikum sy de Jual anak pokok rerama.hrga rm15-25 je..lokasi Banting.Selangor.Wasap 0133083714

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum sy de Jual anak pokok rerama.hrga rm15-25 je..lokasi Banting.Selangor.Wasap 0133083714

    ReplyDelete
  99. Salam saya ada jual anak pokok rerama hijau kawasan Penang , Sungai Petani, Alor Setar shj.
     
    Daun rerama yg telah dikeringkan pun ada.
    Hubungi/ whatsapp 
    013 3525815. Tqvm

    pokok belalai gajah
    pokok tetulang

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  101. Hi, saya kasturi dari ampang sel. Ingin membeli pokok nilam (patchauli)
    Tolong watsapp ke+601116429943,tq

    ReplyDelete
  102. Hi, saya kasturi dari ampang sel. Ingin membeli pokok nilam (patchauli)
    Tolong watsapp ke+601116429943,tq

    ReplyDelete
  103. Kalau ada gambar pokok lebih senang nak tengok, maklumlah stgh nya kita tak brapa kenal sgt dgn pokok2ni

    ReplyDelete
  104. Kalau ada gambar pokok lebih senang nak tengok, maklumlah stgh nya kita tak brapa kenal sgt dgn pokok2ni

    ReplyDelete
  105. Aslkm.. pokok anggur iac ada lg x?

    ReplyDelete
  106. Saya nak cari anak pokopk bidara?

    ReplyDelete
  107. salam sis,ada jual pokok sireh x?

    ReplyDelete
  108. Salam...Ada jual anak pokok bidara?

    ReplyDelete
  109. Pas salam
    Lg p.m saya pokok delima dn tin.
    Lokasi premis anda?

    ReplyDelete
  110. Pas salam
    Lg p.m saya pokok delima dn tin.
    Lokasi premis anda?

    ReplyDelete
  111. Salam..bantuan please...mana sy bole dapatkan pokok puding belacan area kedah / jb. Perlu segera..

    ReplyDelete
  112. Assalammualaikum,ada pokok jeremin,lidah buaya dn akar manis tak

    ReplyDelete
  113. Assalamualaikum saya nak tanya ada jual pokok mulberry. Saya nak beli tolong pm saya 0162852272

    ReplyDelete
  114. saya nak tanya.. benih pokok jambu mawar ada tak?

    ReplyDelete
  115. Assalamualaikum....ader jual pokok lemuni hitam tk?

    ReplyDelete
  116. Assalamualaikum pokok anggur ada jual lagi tak?

    ReplyDelete
  117. Assalamualaikum pokok anggur ada jual lagi tak?

    ReplyDelete
  118. saya nak oder pokok stevia..ada ke

    ReplyDelete
  119. assalam.. ada jual anak pokok tin dan pokok mulbery lagi? boleh pos?.. tlg emel..ke dahlia.asyiqin@gmail.com

    ReplyDelete
  120. Puan saya nak pokok gajus Dan pokok durian Belinda pls contact belindach333@gmail.com 01126324502

    ReplyDelete
  121. Saya nak pokok salam. Toling bagi alamat saya datang ambil

    ReplyDelete
  122. assalam mualaikumn saya mencari anak benih cili, terung dan bendi sekitar kedah

    ReplyDelete

Sila Klik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...