Sila Klik!

Kengkawan

Blog Saya

  • Timun Betik 2018 - Semalam dalam perjalanan dari Teluk Intan ke Pasar Ramadhan Sg Besar saya terjumpa orang jual buah timun betik ni. Baunya wangi sangat macam honey dew ta...
    1 week ago

Friday, August 28, 2015

SENARAI KERATAN BATANG TANAMAN YANG DIJUAL

SENARAI KERATAN BATANG TANAMAN 



Mulberi 5 btg RM10
Pucuk Manis 3 btg RM5
Sambung Nyawa 3 btg RM5
Puding Belacan 3 btg RM5

Belalai Gajah 3 btg RM5
Bunga Kesidang 3 btg RM5



SILA WS 017 4559536 utk memesan






Sila hubungi semuamenjadi@gmail.com untuk memesan keratan batang pilihan anda.

    28 comments:

    1. Kak jual ke pokok rose jepun... sy duk.kelantan.. cam ner...nak.yg kuning keju tuuu

      ReplyDelete
      Replies
      1. meh email akak semuamenjadi@gmail.com

        Delete
    2. saya mencari pokok limau nipis/kasturi seedless atau batik [variegated]..sekiranya ada saya berminat utk membeli

      ReplyDelete
    3. Assalamualaikum
      Tumpang tanya.. Macam mana nak kirim keratan batang melalui pos?

      ReplyDelete
      Replies
      1. Waalaikumsalam. sila email saya di semuamenjadi@gmail.com, kita cerita nanti yer

        Delete
    4. saya minat semua kalar ros jepun tu. ada x stok semua kalar tu? nak pesan...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ada yang berlapis shj. Pink. putih. peach. putih belang pink. Boleh email sy semuamenjadi@gmail.com

        Delete
    5. Assalam..sy nak beli keratan batang pokok bunga rose..boleh whtssp sy 0123676611

      ReplyDelete
    6. Mencari bunga kertas jenis snow cap, aiskrim. sakura variegata, apple blossom. hubungi saya di 0105839262.

      ReplyDelete
    7. DAUN belalai gajah ada? Saya nk tanam...blh bg fon number

      ReplyDelete
    8. assalam keratan batang anggur hijau ada lagi tak?

      ReplyDelete
    9. Salam ada x benih adenium yg berlapis

      ReplyDelete
    10. Bleh dptkn alamat x. Nk beli banyak anak pokok.0182124727 ustaz k

      ReplyDelete
    11. Bleh dptkn alamat x. Nk beli banyak anak pokok.0182124727 ustaz k

      ReplyDelete
    12. as salam akak...kita dah email akak.tapi belum dapat feed back..

      ReplyDelete
    13. Saya mencari benih mulberi n lada hitam. Ada x benihnya? Kalau ada tolong pm saya ya... 0133721978

      ReplyDelete
    14. Saya mencari benih mulberi n lada hitam. Ada x benihnya? Kalau ada tolong pm saya ya... 0133721978

      ReplyDelete
    15. salam ,sy nk membeli keratan pokok anggur,keratan ubi kerinting dan pokok roselle.Kalau ada tolong wsapp saya..0148141919

      ReplyDelete
    16. Assalamualaikum sy de Jual anak pokok rerama.hrga rm10-50. Ikut saiz.leh dtg Rmh sy utk tgok ..sy akan ajarkan cara mudah Dan cpt utk biakkan rerama ni.in sya ALLAH ilmu ALLAH sama2 kita kongsi.lokasi telok panglima garang. 0133083714

      ReplyDelete
    17. Assalamualaikum sy de Jual anak pokok rerama.hrga rm10-50. Ikut saiz.leh dtg Rmh sy utk tgok ..sy akan ajarkan cara mudah Dan cpt utk biakkan rerama ni.in sya ALLAH ilmu ALLAH sama2 kita kongsi.lokasi telok panglima garang. 0133083714

      ReplyDelete
    18. boleh tolong hantarkan alamat ke 0176515860?

      ReplyDelete

    Sila Klik!

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...