Sila Klik!

Kengkawan

Blog Saya

  • Timun Betik 2018 - Semalam dalam perjalanan dari Teluk Intan ke Pasar Ramadhan Sg Besar saya terjumpa orang jual buah timun betik ni. Baunya wangi sangat macam honey dew ta...
    1 week ago

Sunday, February 1, 2015

Pakej Febuari2015

Pakej Febuari2015


RM20 sahaja (Semenanjung) untuk 10 peket biji benih terpilih seperti di bawah:

Jimat RM6 kos Poslaju
(harga biasa untuk 10 peket RM26)

1. Pak Choy
2. Kailan
3. Timun
4. Kacang Botor Hijau Minyak
5. Kacang Buncis
6. Sawi bunga
7. Bayam Ungu Merah
8. Sawi Hijau
9. Lobak Putih
10. Maman


Hantar msg di fb atau email semuamenjadi@gmail.com untuk mendapatkan pakej ini.

1 comment:

  1. nak jugak order kalau dekat, ni kat brunei jauh sngt lah lagipun takleh bawa benih ke sini, pernah kawan hantar benih tak sampai2 hingga skrg ni

    ReplyDelete

Sila Klik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...